Bescherming tegen steenmarters

Onze aluminium marterschroot zorgt ervoor dat je woning is beschermd tegen ongewenste steenmarters in huis. Door onze ruime ervaring in het beschermen tegen marters kunnen wij elk gebouw beschermen.

PREVENTIE BROCHURE

Loeiusmod tempor incididun rem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elitsede pertonolo greco e mutante do eiusmod tempor incididunt utalabore et dolore magna aliqua.

WAAROM ALLESVOORDAKGOTEN

DE GROOTSTE OP HET GEBIED VAN PREVENTIEVE BESCHERMING

Na 9 jaar ervaring met dakgootbescherming en bescherming tegen steenmarters kunnen we voor elke situatie een oplossing bieden.

STEENMARTER IN HUIS?

Steenmarters houden van kleine donkere warme droge hoekjes om overdag veilig te kunnen slapen. Kruipruimten en kleine loze ruimten op zolders of onder het dakbeschot in woningen en gebouwen voldoen uitstekend aan deze wens.

ONZE WERKWIJZE

We houden van duidelijkheid en omdat het steenmarters betreft en het juiste type marterprofiel erg belangrijk is werken we graag volgens een stappenplan.

SPECIALIST IN HET BESCHERMEN VAN JE WONING TEGEN STEENMARTERS

De grootste op het gebied van preventieve bescherming voor de totale bescherming van je woning/gebouw.

Leverancier van innovatieve producten aan particulieren en bedrijven. Bespaar tijd en energie door onze producten te bestellen inclusief montagedienst.

We hebben nu 9 jaar ervaring in het verkopen en monteren van speciale dakgootbescherming. De laatste 2 jaar is gebleken dat onze aluminium vogelwering zeer goed werkt tegen het bestrijden van steenmarters en ander ongedierte.

Met trots kunnen we melden dat we in deze 2 jaar nog geen enkele klacht hebben gehad. In alle gevallen is de steenmarter niet meer in huis gekomen.

Heb je ook last van een steenmarter of weet je niet zeker of het een marter is maar wil je wel een gratis woning check ?

Laat je gegevens dan achter via het contactformulier.

RECENTE PROJECTEN

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.