PREVENTIE BROCHURE

Van professionele ondersteuning voor de particuliere doe-het-zelver tot vakkundige bescherming bij je thuis. AllesVoorDakgoten.nl is in het leven geroepen zodat wij als leverancier jou als consument ook kunnen helpen middels onze beschermende producten en diensten. Download onze brochure voor meer informatie omtrent de preventiediensten

WAAROM ALLESVOORDAKGOTEN

Uniek en vertrouwde vogelwering

Voorkomen is beter dan genezen

De profielen zijn gemaakt van aluminium en gaan een leven lang mee. Je betaalt meer dan de kunststof of stalen variant op de markt maar krijgt er ook weer 10x meer voor terug. In tegenstelling tot de andere varianten roesten deze niet en zijn ze sterker en flexibeler.
 
Dit product houdt vogels buiten je woning maar ook muizen, ratten en zelfs steenmarters hebben geen kans meer. 
 
Ook hier geven we 5 jaar garantie op de installatiewerkzaamheden. 
 

Vogelnestjes.

Vogels vinden het heerlijk om te nestelen onder de dakpannen en zonnepanelen. Ze zitten er heerlijk beschut tegen regen, wind, roofvogels en andere roofdieren. Helaas slepen ze wel grote hoeveelheden takken en andere nestmaterialen met zich mee onder de pannen of zonnepanelen. 

Ventilatie

Ventileren is heel belangrijk voor het dakbeschot. Voor de zonnepanelen is het belangrijk om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Want hoe warmer de panelen worden, hoe lager het rendement. Vogelnesten bevatten verrassend grote hoeveelheden nestmateriaal. Kijk onderaan de pagina maar eens naar voorbeelden van reeds uitgevoerde klussen. Daarin is duidelijk te zien hoe groot de nesten kunnen worden door de jaren heen. 

RECENTE PROJECTEN

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.