Bescherming tegen steenmarters

Onze aluminium marterschroot zorgt ervoor dat je woning is beschermd tegen ongewenste steenmarters in huis. Door onze ruime ervaring in het beschermen tegen marters kunnen wij elk gebouw beschermen.

PREVENTIE BROCHURE

Loeiusmod tempor incididun rem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elitsede pertonolo greco e mutante do eiusmod tempor incididunt utalabore et dolore magna aliqua.

WAAROM ALLESVOORDAKGOTEN

EEN STEENMARTER IN HUIS, EN NU?

De Steenmarter houdt van kleine donkere warme droge hoekjes om overdag veilig te kunnen slapen.

Kruipruimten en kleine loze ruimten op zolders of onder het dakbeschot in woningen en gebouwen voldoen uitstekend aan deze wens.

Hoe weet je wanneer je een steenmarter in huis hebt?Het moet er ook weer niet té warm zijn; vandaar dat je ze in de zomer maar zelden aantreft in huizen en gebouwen, maar in de winter des te meer. Om iets tegen steenmarters te kunnen doen, moet je eerst zeker weten dat er een steenmarter in huis zit.

Ook andere dieren zoals muizen (bosmuis, huismuis en huisspitsmuis), ratten, katten en vogels zoals kauwen en steenuilen maken immers graag gebruik van woningen zonder zich aan hun menselijke medebewoners te vertonen.

Misschien handig om te weten… De marter komt op vogel eieren, muizen en nest materiaal af.

Soms vind je op zolder of in schuurtjes uitwerpselen van de steenmarter: 4-8 centimeter lange en 0,5-1,5 centimeter dikke ‘worstjes’ met een gedraaide punt, vaak in de vorm van een vraagteken (ja je leest het goed.. een vraagteken 🙂 ). Vaak zijn er nog pitten van steenvruchten in zichtbaar. Als de ondergrond stoffig is kun je misschien ook voetsporen ontdekken. Een truc om voetsporen zichtbaar te maken is een laagje bloem over de vloer of in de dakgoot uitstrooien. Het verschil met de kat is te zien aan de grote zoolbal: bij de kat is deze rond, bij de marter v-vormig.

EEN STEENMARTER BUITENSLUITEN

Een eenmalige investering die zich op de lange termijn dubbel en dwars terug verdient. De schade die een steenmarter aanricht loopt tot in de duizenden euro’s. In extreme gevallen moet er een aannemer bij komen om alle schade weer te repareren.

Onze profielen zijn gemaakt van aluminium en gaan een leven lang mee. Je betaalt meer dan de kunststof of stalen variant op de markt maar krijgt er ook weer 10x meer voor terug. In tegenstelling tot de andere varianten roesten deze niet en zijn ze sterker en flexibeler.

Dit product houdt steenmarters buiten je woning maar ook muizen, ratten en vogels hebben geen kans meer.

Ook hier geven we 5 jaar garantie op de installatiewerkzaamheden.

EEN OVERZICHT VAN ONZE PROFIELEN

We houden van duidelijkheid en omdat het steenmarters betreft en het juiste type marterprofiel erg belangrijk is werken we graag volgens een stappenplan.
WONING BESCHERMING
Door onze ruime ervaring in het preventief beschermen kunnen wij elk gebouw beschermen.
BEKIJK DIENST
SOLAR BESCHERMING
Er is super veel mogelijk met onze profielen waardoor er altijd een oplossing beschikbaar is.
BEKIJK DIENST
ZINK- & DAKTECHNIEK
Gegarandeerd kwaliteit en ambacht in samenwerking met RFD Zinktechniek.
BEKIJK DIENST

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.