De grootste op het gebied van preventieve bescherming

Na 9 jaar ervaring met dakgootbescherming en bescherming tegen steenmarters kunnen we voor elke situatie een oplossing bieden. 

 

Steenmarter in huis ?

Steenmarters houden van kleine donkere warme droge hoekjes om overdag veilig te kunnen slapen. Kruipruimten en kleine loze ruimten op zolders of onder het dakbeschot in woningen en gebouwen voldoen uitstekend aan deze wens.

Het moet er ook weer niet té warm zijn; vandaar dat je ze in de zomer maar zelden aantreft in huizen en gebouwen, maar in de winter des te meer. Om iets tegen steenmarters te kunnen doen, moet je eerst zeker weten dat er een steenmarter in huis zit...

Meer informatie
Onze werkwijze

Vanaf aanvraag tot vrijblijvende afspraak

We houden van duidelijkheid en omdat het steenmarters betreft en het juiste type marterprofiel erg belangrijk is werken we graag volgens een stappenplan.

 

Naar onze werkwijze

Recente blogs

25 januari 2018

Steenmarter verjagen [mijn top 3 marterbestrijdingsmiddelen]

Steenmarters veroorzaken geluid- en stankoverlast, vernietigen je hele huis...

Lees meer

7 april 2017

De solarprofiel is vernieuwd

We kampten in het verleden met montage problemen en klachten over de werking...

Lees meer

Dakgootbescherming

doet meer dan het moet doen

In de praktijk de beste oplossing tegen het weren van steenmarters. Na het plaatsen van de dakgootbescherming plaatsen we panhaken of schroeven we de onderste rij pannen vast voor een nog kleinere kans dat de marter er via de dakgoot niet meer in kan.

Meer informatie over dakgootbescherming

Gespecialiseerd in protectiesystemen

Contact opnemen

Foto's van recent uitgevoerde klussen

Video materiaal steenmarter - Terherne, Friesland

Wat vinden andere klanten van ons

TRADESMEN

Specialist in het beschermen van je woning tegen steenmarters.

De grootste op het gebied van preventieve bescherming voor de totale bescherming van je woning/gebouw. Leverancier van innovatieve producten aan particulieren en bedrijven. Bespaar tijd en energie door onze producten te bestellen inclusief montagedienst.

We hebben nu 9 jaar ervaring in het verkopen en monteren van speciale dakgootbescherming. De laatste 2 jaar is gebleken dat onze aluminium vogelwering zeer goed werkt tegen het bestrijden van steenmarters en ander ongedierte.

Met trots kunnen we melden dat we in deze 2 jaar nog geen enkele klacht hebben gehad. In alle gevallen is de steenmarter niet meer in huis gekomen. 

Heb je ook last van een steenmarter of weet je niet zeker of het een marter is maar wil je wel een gratis woning check ? 

Laat je gegevens dan achter via het contactformulier. 

Naar contactformulier
Informatie

Nooit meer een steenmarter in huis

Marterprofiel

De standaard marterschroot van 1mm dik aluminium roest niet, is zeer sterk en tevens flexibel voor een perfecte afdichting van de pannen. 

Deze is te verkrijgen in de aluminium kleur en zwart. 

Lees meer

Dakvoetprofiel

Naast onze dakgootroosters en standaard marterprofielen hebben wij een nieuw innovatief product in ons assortiment: het ‘dakvoetprofiel’. Hierdoor bieden wij een nog ruimer assortiment om voldoende preventie te kunnen bieden tegen plaagdieren als steenmarters, vogels en ratten.

 

Lees meer

Complete dakgootbescherming

Hier zijn we mee begonnen en dit werkt nog altijd het beste tegen steenmarters. Omdat de hele dakgoot en dakbeschot wordt beschermd ben je van je steenmarterproblemen af en daarnaast heb je ook gelijk bescherming tegen vallende bladeren. 

Lees meer