PREVENTIE BROCHURE

Van professionele ondersteuning voor de particuliere doe-het-zelver tot vakkundige bescherming bij je thuis. AllesVoorDakgoten.nl is in het leven geroepen zodat wij als leverancier jou als consument ook kunnen helpen middels onze beschermende producten en diensten. Download onze brochure voor meer informatie omtrent de preventiediensten

WAAROM ALLESVOORDAKGOTEN

Vogelwering voor zonnepanelen

Wij hebben in het verleden gewerkt met een goedkopere variant van de Solarschroot echter bleek deze niet goed te werken en vogels en ander ongedierte konden alsnog onder de zonnepanelen komen.

Er is daarom gekozen voor een zwaardere en dikkere soort aluminium en de solarschroot is in een zetting geplaatst waardoor het aluminium nog sterker is. Tevens valt het solarprofiel nu ook mooi ‘weg’ onder de zonnepanelen. Kies je voor de aluminium zwart gemoffelde variant,  dan heb je een solarschroot die mooier is en minder opvalt.

We werken met verzwaarde hoekstukken en passtukken voor een nog betere afdichting en bescherming van de zonnepanelen.

Al deze nieuwe ontwikkelingen hebben geleid tot een werkend product met de garantie dat er geen vogels of ander ongedierte onder je zonnepanelen kunnen komen.

Ook hier geven we 5 jaar garantie op de installatiewerkzaamheden. 
 

Vogelnestjes.

Vogels vinden het heerlijk om te nestelen onder de  zonnepanelen. Ze zitten er heerlijk warm. Helaas slepen ze wel grote hoeveelheden takken en andere nestmaterialen met zich mee onder de zonnepanelen. 

Ventilatie

Ventileren is heel belangrijk voor de zonnepanelen. Het is belangrijk om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Want hoe warmer de panelen worden, hoe lager het rendement. Vogelnesten bevatten verrassend grote hoeveelheden nestmateriaal. Kijk onderaan de pagina maar eens naar voorbeelden van reeds uitgevoerde klussen. Daarin is duidelijk te zien hoe groot de nesten kunnen worden door de jaren heen. 

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.