PREVENTIE BROCHURE

Van professionele ondersteuning voor de particuliere doe-het-zelver tot vakkundige bescherming bij je thuis. AllesVoorDakgoten.nl is in het leven geroepen zodat wij als leverancier jou als consument ook kunnen helpen middels onze beschermende producten en diensten. Download onze brochure voor meer informatie omtrent de preventiediensten

WAAROM ALLESVOORDAKGOTEN

Je doet een aanvraag

Zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen.

Wij nemen de aanvraag in behandeling en de afdeling Woningbescherming zal de aanvraag verwerken binnen 2 werkdagen.

We nemen bij voorkeur telefonisch contact op zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen. Wil je liever contact via de mail dan is dat uiteraard geen probleem. In sommige gevallen zoals een grotere afstand van 150 kilometer vanaf Friesland kunnen we telefonisch of via de mail met behulp van foto’s en meer informatie een offerte opstellen.

De standaard prijzen kunnen hoger of lager uitvallen door bijvoorbeeld het gebruik van een hoogwerker of steigers op moeilijk bereikbare plekken.

Verder is dit product inclusief montage maar losse verkoop is ook mogelijk via de webshop. We geven op dit product 10 jaar fabrieksgarantie en bij installatie door onze montagedienst 5 jaar op de installatiewerkzaamheden.

We komen langs

En gaan de situatie bekijken

Daarna meten we alles in en bekijken we welke profielen geschikt zijn voor het weren van vogels en ander ongedierte.

Als er oud nestmateriaal aanwezig is zullen we deze opruimen en gepaste maatregelen nemen zodat we de profielen zonder problemen kunnen monteren.

De prijzen zijn afhankelijk van het type profiel, bereikbaarheid, aantal ingeschatte uren en extra materiaal. We zullen ten alle tijde zorgen voor de meest gunstige prijs omdat we weten wat voor vervelende kosten dit kunnen zijn.

Ons werkgebied is Noord, Oost, West en Midden Nederland maar in overleg nemen we ook geregeld klussen aan buiten ons werkgebied.

Montagewerkzaamheden

Vogelwering plaatsen

Na het voorbereidende werk zoals het verwijderen van nest materiaal gaan we over tot de montage van de vogelschroten. We hebben dus verschillende profielen en in de meeste gevallen wordt er gekozen voor de complete dakgootbescherming.

Omdat de prijzen van de dakgootroosters inclusief vogelwering nogal kunnen oplopen hebben we meerdere varianten die dezelfde bescherming bieden voor een goedkopere prijs.

Eindresultaat

De woning een leven lang beschermd tegen vogels en steenmarters

Na het op maat maken van de profielen wordt de vogelschroot op de onderste panlat gemonteerd door vakbekwaam personeel. Hierdoor kunnen we de garantie van 5 jaar op installatiewerkzaamheden garanderen. Helaas kunnen we geen garantie geven dat vogels niet meer binnenkomen. Dit omdat er meerdere gaten in een woning kunnen zijn waar vogels naar binnen kunnen komen. Deze gaten kunnen op andere plekken voorkomen dan het dak. Hou onze webshop in de gaten voor meer protectiesystemen welke je zelf kan toepassen.

Nu de bescherming er op zit kun je weer rustig slapen en moeten de vogels en steenmarters een ander plekje zoeken.

RECENTE PROJECTEN

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.