Subnavigatie

Je doet een aanvraag

Zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen.

Wij nemen de aanvraag in behandeling en de afdeling TRADESMEN Protectieystemen zal de aanvraag verwerken binnen 2 werkdagen. 

We nemen bij voorkeur telefonisch contact op zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen. Wil je liever contact via de mail dan is dat uiteraard geen probleem. In sommige gevallen zoals een grotere afstand van 150 kilometer vanaf Friesland kunnen we telefonisch of via de mail met behulp van foto's en meer informatie een offerte opstellen. 

De standaard prijzen kunnen hoger of lager uitvallen door bijvoorbeeld het gebruik van een hoogwerker of steigers op moeilijk bereikbare plekken. 

Verder is dit product inclusief montage maar losse verkoop is ook mogelijk via de webshop. We geven op dit product 10 jaar fabrieksgarantie en bij installatie door onze montagedienst 5 jaar op de installatiewerkzaamheden. 

  • Door het versterkte aluminium super geschikt voor het weren van marters en grotere plaagdieren. 
  • Werkt ook goed tegen muizen en ratten.
  • Ook maatwerk mogelijk. 
  • Al 8 jaar als beste getest. 
  • Tot nu toe de enige oplossing die werkt. 

We komen langs

en gaan de situatie bekijken

Daarna meten we alles in en bekijken we welke profielen geschikt zijn voor het weren van steenmarters. 

Als er een steenmarter aanwezig is zullen we hiervoor gepaste maatregelen nemen zodat we de profielen zonder problemen kunnen monteren.

De prijzen zijn afhankelijk van het type marterprofiel, bereikbaarheid, aantal ingeschatte uren en extra materiaal. We zullen ten alle tijde zorgen voor de meest gunstige prijs omdat we weten wat voor vervelende kosten dit kunnen zijn. 

Ons werkgebied is Noord, Oost, West en Midden Nederland maar in overleg nemen we ook geregeld klussen aan buiten ons werkgebied. 

Montagewerkzaamheden

Marterwering plaatsen

Na het voorbereidende werk zoals het verwijderen van ontlasting (latrine), meegenomen eten (kadavers) en nest materiaal gaan we over tot de montage van de marter profielen. 

We hebben dus verschillende profielen en in de meeste gevallen wordt er gekozen voor de complete dakgootbescherming Dakgootbescherming Extra . 

Omdat de prijzen van de dakgootroosters inclusief marterwering nogal kunnen oplopen hebben we meerdere varianten die dezelfde bescherming bieden voor een goedkopere prijs. 

Lees snel verder voor de verschillende types marterprofiel. 

Profielen

Eindresultaat

De woning een leven lang beschermd tegen steenmarters

Na het op maat maken van de profielen en wordt de marterwering op de onderste panlat gemonteerd door vakbekwaam personeel. Hierdoor kunnen we de garantie van 5 jaar op installatiewerkzaamheden garanderen. Helaas kunnen we geen garantie geven dat marter niet meer binnenkomt. Dit omdat er meerdere gaten in een woning kunnen zijn waar de marter naar binnen kan komen. Deze gaten kunnen op andere plekken voorkomen dan het dak. Hou onze webshop in de gaten voor meer protectiesystemen welke je zelf kan toepassen. 

Nu de bescherming er op zit kun je weer rustig slapen en moeten de steenmarters een ander plekje zoeken. 

Ik wil weer lekker slapen