Steenmarter verjagen [mijn top 3 marterbestrijdingsmiddelen]

Steenmarters veroorzaken geluid- en stankoverlast, vernietigen je hele huis of auto en kunnen ook nog eens ziektes dragen. Daarom deel ik in mijn blog ‘steenmarter verjagen’ mijn favoriete marterbestrijdingsmiddelen zodat jouw leven straks weer steenmarter-proof is!

DAKVOETPROFIEL ZWART.jpg

Steenmarter verjagen

De steenmarter staat op de lijst van beschermde diersoorten volgens de Flora-en faunawet. Kort samengevat houdt dit in dat de steenmarter alles in je huis mag vernielen, de kabels van je auto mag doorbijten en als kers op de taart het rabiesvirus mag verspreiden zonder dat jij hier iets tegen mag doen. De steenmarter heeft meer macht dan koning Willem-Alexander en Vladimir Poetin bij elkaar. Deze onschendbaarheidsstatus van de marter leidt tot terrorisme:

  • Dode muizen, ratten en larven in huis
  • Een vernietigde woning
  • Geluid- en stankoverlast

Om de oorlog van de genadeloze roofdieren te winnen, haal ik in deze blog al mijn munitie uit het arsenaal, zodat u straks martervrij kunt leven!

Waarom de steenmarter verjagen?

De steenmarter zorgt voor geluid- en stankoverlast, laat uw zolder op een studentenhuis lijken en de toenemende renovatie- en reparatiekosten zijn niet te overzien. Voor een totale ravage kun je beter een groepje steenmarters inhuren dan een sloopbedrijf. De steenmarter vernielt namelijk écht alles wat die tegenkomt. Ze knagen en graven tunnels in uw isolatie en dak, bijten de kabels in de moterkap van uw auto door en wanneer ze op dreef zijn is uw inboedel ook aan de beurt. De steenmarter brengt de kwaliteit van uw leven in gevaar en dat moet natuurlijk niet. Daarom deel ik nu ‘mijn top 3 marterbestrijdingsmiddelen’ met je die het marterprobleem gegarandeerd oplossen!

Mijn top 3 marterbestrijdingsmiddelen

1. Marterprofiel

Een steenmarter verjagen was nog nooit zo eenvoudig. Dit profiel is een verbeterde variant van de normale kunststof vogelschroot en doet nu al meer dan acht jaar zijn werk. Het preventief weren van malafide steenmarters is zijn taak en hier slaagt het marterprofiel met vlag en wimpel voor!

Omdat het materiaal van hoogwaardig aluminium is, gaat een marterprofiel een mensenleven lang mee. Nieuwe generaties steenmarters kunnen hun tanden slijpen aan het materiaal maar meer ook niet. 

2. Anti marter aluminium dakvoetprofiel

Ook hier blijkt wel weer dat aluminium als beste uit de test komt. ‘Het anti-marter-dakvoetprofiel’ is twee millimeter dik en doet zijn werk ook aan de onderkant van de panlat. Het stukje dakgoot en panlat wordt op deze manier beschermd tegen steenmarters. Wij durven gerust te zeggen dat dit profiel zelfs de meest meedogenloze marters tegenhoudt. 3. Anti-Marterspray

Er zijn meerdere anti-martersprays op de markt, maar uit ervaring is gebleken dat de beste marterspray wordt verkocht onder het synoniem ‘Hertshoornspray’. Spuit dit in de hoeken en onder de dakpannen en de steenmarter blijft gegarandeerd een week weg. Het nadeel hiervan is dat je om de week moet spuiten om de steenmarter te verjagen. Dit omdat de steenmarter terugkomt zodra je stopt met spuiten van de anti steenmarter spray.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.