Werkwijze bij steenmarters in huis

Onze aluminium marterschroot zorgt ervoor dat je woning is beschermd tegen ongewenste steenmarters in huis. Door onze ruime ervaring in het beschermen tegen marters kunnen wij elk gebouw beschermen.

PREVENTIE BROCHURE

Loeiusmod tempor incididun rem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elitsede pertonolo greco e mutante do eiusmod tempor incididunt utalabore et dolore magna aliqua.

WAAROM ALLESVOORDAKGOTEN

Je doet een aanvraag Zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen.

Wij nemen de aanvraag in behandeling en de afdeling woningbescherming zal de aanvraag verwerken binnen 2 werkdagen.

We nemen bij voorkeur telefonisch contact op zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen. Wil je liever contact via de mail dan is dat uiteraard geen probleem. In sommige gevallen zoals een grotere afstand van 150 kilometer vanaf Friesland kunnen we telefonisch of via de mail met behulp van foto’s en meer informatie een offerte opstellen.

De standaard prijzen kunnen hoger of lager uitvallen door bijvoorbeeld het gebruik van een hoogwerker of steigers op moeilijk bereikbare plekken. 

We geven op dit product 10 jaar fabrieksgarantie en bij installatie door onze montagedienst 5 jaar op de installatiewerkzaamheden.

  • Door het versterkte aluminium super geschikt voor het weren van marters en grotere plaagdieren.
  • Werkt ook goed tegen muizen en ratten.
  • Ook maatwerk mogelijk.
  • Al 8 jaar als beste getest.
    Tot nu toe de enige oplossing die werkt.

We komen langs en gaan de situatie bekijken

Daarna meten we alles in en bekijken we welke profielen geschikt zijn voor het weren van steenmarters.
Als er een steenmarter aanwezig is zullen we hiervoor gepaste maatregelen nemen zodat we de profielen zonder problemen kunnen monteren.

De prijzen zijn afhankelijk van het type marterprofiel, bereikbaarheid, aantal ingeschatte uren en extra materiaal. We zullen te allen tijde zorgen voor de meest gunstige prijs omdat we weten wat voor vervelende kosten dit kunnen zijn.

Ons werkgebied voor het beschermen van woningen en gebouwen tegen steenmarters is door heel Nederland.

ONZE WERKWIJZE

We houden van duidelijkheid en omdat het steenmarters betreft en het juiste type marterprofiel erg belangrijk is werken we graag volgens een stappenplan.

SPECIALIST IN HET BESCHERMEN VAN JE WONING TEGEN STEENMARTERS

De grootste op het gebied van preventieve bescherming voor de totale bescherming van je woning/gebouw.

Leverancier van innovatieve producten aan particulieren en bedrijven. Bespaar tijd en energie door onze producten te bestellen inclusief montagedienst.

We hebben nu 9 jaar ervaring in het verkopen en monteren van speciale dakgootbescherming. De laatste 2 jaar is gebleken dat onze aluminium vogelwering zeer goed werkt tegen het bestrijden van steenmarters en ander ongedierte.

Met trots kunnen we melden dat we in deze 2 jaar nog geen enkele klacht hebben gehad. In alle gevallen is de steenmarter niet meer in huis gekomen.

Heb je ook last van een steenmarter of weet je niet zeker of het een marter is maar wil je wel een gratis woning check ?

Laat je gegevens dan achter via het contactformulier.

RECENTE PROJECTEN

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.