Informatie

De protectiesystemen

Dakgootbescherming

Dakgootrooster gemaakt van aluminium. Dit product is altijd inclusief montage en wordt door vakbekaam personeel ter plekke op maat gemaakt zodat de bladroosters altijd mooi passen op de dakgoot. 

Dit betekend voor jou een leven lang geen omkijken meer naar je dakgoot en als bijkomend voordeel dient het rooster ook nog als bescherming tegen zonlicht en bladzuren waardoor de (meestal zinken) dakgoot langer meegaat

Bekijk de dakgootroosters

Marter

Omdat een steenmarter wettelijk beschermd is mogen ze niet gevangen of bestreden worden met bestrijdingsmiddelen. De beste manier is het prevenief monteren van aluminium profielen zodat de steenmarter (familie van de bunzing) er niet meer in komt. 

Kijk voor meer informatie over onze oplossingen en hoe wij te werk gaan gerust even verder via onderstaande link. 

Naar de oplossing tegen marters

Plaagdieren

Zoals kauwen, mussen, duiven, zwaluwen. Allemaal zeer lieve en leuke vogels om te zien maar voor de meeste mensen veroorzaken ze veel overlast. Moeilijk in slaap komen door lawaai overlast, stank door vogelpoep en schade door het maken van nesten in isolatiemateriaal behoren allemaal tot de meest voorkomende klachten. 

Gelukkig hebben we hier ook hele goede en diervriendelijke oplossingen voor. 

Naar de oplossing tegen plaagdieren
Liever gratis advies ?

Ik kom graag langs om de opties te bespreken

Omdat niet elke woning gelijk is en er voor veel situaties geimproviseerd moet worden is het verstandig om alles in te meten zodat we daarna samen de opties kunnen doornemen. Er is heel veel mogelijk met de aluminium profielen. Deze oplossingen worden op maat gemaakt voor jouw situatie. 

Gratis adviesgesprek