WAAROM ALLESVOORDAKGOTEN

Zinkwerk

Wij maken het zinkwerk zelf op maat in de werkplaats en omdat we het zink tegen aantrekkelijke tarieven inkopen kunnen wij voor een scherpe prijs, kwalitatief zinkwerk afleveren. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van 10 jaar garantie op al het geleverde werk. En geeft de fabrikant zelfs minimaal 20 jaar garantie op de kwaliteit van het zink.

Voor zinkwerk is het verstandig dat we even langskomen om alles in te meten zodat we een vrijblijvende offerte op maat kunnen afleveren.

We rekenen geen extra kosten zoals voorrijkosten of andere rare kosten vooraf. Advies en offertes zijn bij ons altijd gratis. Het enige wat we vragen is een beetje vertrouwen 🙂

Omdat zinkwerk nog een echte ambacht is hebben we gekozen om samen te werken met RFD Zinktechniek zodat we gegarandeerd kwaliteit kunnen leveren. Voor het leveren en plaatsen van zinken dakgoten hebben we vaak 2 man nodig en de combinatie tussen jong en oud, ambitie en ervaring komt hierin volledig tot zijn recht.

We zijn gevestigd in Friesland en ons werkgebied is in noord en midden Nederland.

Denk bij zinkwerk aan het vervangen van zinken dakgoten maar ook aan het plaatsen van zinken daken, erkers, ornamenten en andere unieke zinkwerken.

Kortom, voor het zinkwerk ben je bij ons ook aan het goede adres.

RECENTE PROJECTEN

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. Doorgaans reageren we dezelfde werkdag nog.