Zinken dakgoot inclusief complete dakgootbescherming tegen blad, vogels en marters.

Onze klant is bezig met het renoveren van zijn nieuwe woning en wij mochten hier de zinken dakgoten leveren en monteren inclusief onze uniek dakgootbescherming en aluminium vogelschroot.

Werkzaamheden:

Het leveren en plaatsen van 20 meter zinken dakgoot in bestaande betimmering. Montage van dakgootpreventie roosters en aluminium vogelschroot ter preventie van blad en dier.

Bijzonderheden:

De klant kwam via www.allesvoordakgoten.nl in contact met ons en wou in eerst instantie een aluminium dakgoot. Na een goed gesprek hebben wij geadviseerd om voor zink te kiezen ivm. de prijs en omdat zink veel gunstiger is voor maatwerk in bestaande betimmering. Nadat wij een akkoord hebben gekregen om de klus te mogen uitvoeren heeft de klant later zelf nog aangegeven om het complete dakgootpreventie pakket op de goot te monteren. Dit is een goede keus geweest gezien de problemen met bladval en vogels in deze buurt. Ook gaat het zink nog langer mee omdat de zuren van het blad en ander vuil niet in de dakgoot terecht komt.

In de toekomst mogen wij ook de zinken regenpijpen plaatsen. Dit zal ongetwijfeld resulteren in een prachtige uitstraling.

Locatie
Lemmer
Datum
23 apr 2017
Categorie
DakgootbeschermingVogelweringZinkwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zwart,
zonder suiker

Laten we samen de mogelijkheden bespreken onder het genot van een bakje koffie.

Zwart,
zonder suiker

Laten we samen de mogelijkheden bespreken onder het genot van een bakje koffie.